Відновив багатовікову традицію та змайстрував Вертеп. Рівнянин Олександр Стадник власноруч зробив шопку аби порадувати своїх правнуків. Скільки часу потрібно для створення Різдвяного шедевру та кому пенсіонер подарує свій витвір?

Традиційно в Україні Різдво є родинним святом, яке асоціюється з молитвою, кутею, пампухами, колядою та вертепом. Всі ці атрибути Різдва можна придбати в магазинах, проте таку річ як Вертеп деякі рівняни майструють власноруч. Пенсіонер Олександр Стадник - не уявляє Різдвяні свята без історії народження Ісуса Христа, тому він не пошкодував сил та часу для створення шопки в домашніх умовах.

Виготовлення цього шедевру потребувало чимало часу, переконує Олександр Стадник. Він створив Вертеп аби повністю перейнятися духом Різдвяних свят. Каже, що особливої радості це приносить його маленьким правнукам, які приїжджають на свята. Щороку чоловік додає до шопки нові деталі, аби ще цілісніше показати картину народження Ісуса Христа.

Грошей на створення шедевру чоловік не шкодував, адже впевнений, що такі речі не вимірюють купюрами. Також, чоловік, планує в майбутньому подарувати Вертеп одній із рівненських церков.