Рік тому двоє рівнян вирушили автостопом у мандрівку країнами Скандинавії. Подорож тривала півтора місяця. Повернувшись, Олексій та Дарія вирішили поділитись враженнями та власним досвідом не лише з друзями. Так у Рівному з'явився Клуб вільних мандрівників. Вже за тиждень Клуб святкуватиме свій маленький ювілей, на який запрошують усіх охочих. Звісно ж, не обійдеться без "туристичних сюрпризів".

Завдяки таким зустрічам туристи-автостопери, мандрівники та любителі цікавих історій дізнаються про досвід бюджетних поїздок Україною та світом.

А вже на першу річницю Клубу Вільних мандрівників, його засновники Дарія Гацька та Олексій Стрекаловський розкажуть про подорож Європейськими Альпами.

Про святкування першого року Клубу організатори розповідають і на сторінках соцмережі ФБ Мандрівка Європейськими Альпами:

"Одного разу ми були покорені красою національних парків в Скандинавії, що вплинуло на наше сприйняття Європи - ми усвідомили, що окрім архітертурних пам'яток різних стилів, там існує надзвичайно гарна природа, творцем якої не була людина.

В поїздці, про яку ми хочемо вам розповісти, ми відвідали 9 країн (в основному Західної Європи)- Польща, Чехія, Австрія, Німеччина, Швейцарія, Франція, Іспанія, Бельгія, Голандія.

Автостопом ми подолали 3900 км. За 2 місяці ми жили в палатках, користувались каучсерфінгом, але ні разу ні хостелом, ні готелем. В основному були в природній місцевості - в горах, лісах, каньонах, у озер, річок та морів. Повірте, що це зовсім інше бачення Європи!

Бюджет був досить таки маленький. Звичайно, ми собі відмовляли у розкоші (ходити по ресторанам чи залишатись в готелях), проте ми були більше серед природи (у якої є багато чому повчитись), жили у місцевих жителів, проникались тією атмосферою.

Якщо ви бажаєте дізнатись про досвід, який ми отримали, почути дивовижні історії, будем раді вас бачити на зустрічі!

До того ж ми святкуватимемо річницю нашого клубу, відповідно на вас чекатимуть подарунки і звичайно святковий ТОРТИК!!!! =)"

Усі охочі відвідати Клуб вільних мандрівників - читайте деталі зустрічі на сторінці у ФБ - Мандрівка Європейськими Альпами