Посольство Федеративної Республіки Німеччини у місті Києві розпочало приймати заявки на фінансування у 2016 році мікропроектів, спрямованих на покращення умов життя найбідніших верств населення.

Участь у грантовому конкурсі можуть взяти організації, об’єднання та установи, які не можуть самостійно профінансувати свій проект у сфері покращення задоволення основних потреб бідних та найбідніших верств населення.

Це повинні бути проекти з коротким терміном реалізації та довгостроковою дією, наприклад, встановлення опалювальних систем чи енергозберігаючих вікон у громадських установах.

Прогнозована тривалість проектів зазвичай становить 6 місяців, а максимальний розмір гранту складає 8 тисяч євро. Обов’язкова умова реалізації проекту – співфінансування.

Для участі у грантовому конкурсі необхідно до 26 лютого 2016 року надіслати заповнену заявку однією з мов на вибір – українською, англійською, німецькою. Також потрібно подати короткий опис проекту англійською або німецькою мовами (до 500 знаків) з підписами двох відповідальних осіб організації-заявника.

Заявку потрібно надіслати за адресою: Посольство Німеччини у Києві, Економічний відділ (wi-13) вул. Богдана Хмельницького, 2501901, Київ, йдеться на сайті Рівне нської ОДА.