Українці вимагали його судити в Рівному або Києві, як найбільшого злочинця проти України, нарівні з Кагановичем.

Рейхкомісар Еріх Кох був п'ятою людиною після Гітлера, але помер своєю смертю, смакуючи улюблене згущене молоко, читаючи свіжу західну пресу, та дивлячись кольоровий телевізор в комфортній польській камері, де була навіть бібліотека.



pic

Рейхкомісар Кох, винен в смерті мінімум чотирьох мільйонів українців, не приховував до останніх днів того, що любить лише мертвих українців, є категоричним противником української держави, та того, що захоплюється Сталіним і любить Радянський Союз. В західній пресі неодноразово з'являлися публікації про те, що він був більшовицьким агентом, між ним і тим, кого називають Никифор(Ніколай) Кузнєцов, були якісь особливі відносини, не зрозумілі навіть енкаведисту Дмітрію Мєдвєдєву. Дві спроби "замаху" на Коха "Кузнєчіка" - фейк, про котрий його колєжанка Валя Довгєр старалась не згадувати. "Мінського" гауляйтера Кубе більшовики підірвали англійською керованою міною (найсучаснішою тоді). Тобто, якби захотіли, то підірвали б і Коха. Не захотіли.

Отже, "рівненський" гауляйтер - таки їхній "стукачок"? Нацист не дожив лише кілька років до Незалежності України, котру ненавидів. Хай горить в пеклі!!!!