У Сарнах зустріч з грабіжниками закінчилася для 34-річного чоловіка лікарняним ліжком. На нього двоє молодиків напали у середмісті – відібрали особисті речі, гроші та ще й побили. Нині суд вже обирає для них міру запобіжного заходу на час розслідування кримінального провадження, яке відкрили правоохоронці за фактом грабежу і хуліганства. Деталі у сюжеті.

Дороги двох молодиків та 34-річного сарненчанина перетнулися о 4 ранку біля одного з кафе у Сарнах. Нападники спершу просто чіплялися до чоловіка, а потім розпустили руки.

Побитий чоловік знайшов в собі сили, щоб дістатись додому і вже звідти викликав “швидку”. Ті госпіталізували його до районної лікарні з множинними забоями, гематомами та струсом головного мозку. Правоохоронці оперативно розшукали нападників та вже оголосили їм про підозру у вчиненні одразу кількох злочинів, а саме грабежу, хуліганстві та викрадення документів.

Одному з нападників місцевий суд вже обрав міру запобіжного заходу. На період слідства 21 річний сарненчанин перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом, клопотання по іншому – 20 річному грабіжнику суд поки вирішує.