Працівники сектору карного розшуку Дубровицького відділення поліції встановили осіб, причетних до незаконного заволодіння автомобілем марки "ВАЗ-21063".

Про викрадення власного легковика, припаркованого біля під’їзду багатоповерхівки, до поліції 17 січня звернувся мешканець Дубровиці. Правоохоронці оголосили авто в розшук і наступного дня отримали на спецлінію "102" повідомлення, що в лісовому масиві поблизу села Заслуччя знаходиться схожий автомобіль.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, виявила викрадений у дубровиччанина транспортний засіб марки "ВАЗ-21063".

За результатами оперативних і розшукових заходів працівники поліції встановили осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявилися ніде не працюючі 19-ти та 20-річний жителі села Залужжя.

За частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Вирішується питання про повідомлення обом молодим чоловікам про підозру в скоєнні кримінального правопорушення.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП в Рівне нській області.