У Рівненській обласній бібліотеці для молоді з нагоди різдвяних свят лунали колядки і щедрівки у виконанні дітей з особливими потребами та їхніх батьків, які традиційно зібралися у відділі сімейного читання.

Фахівці комунального закладу разом із відповідними спеціалістами надають підтримку і сприяння в соціально-культурній адаптації та інтеграції в соціум дітей та молоді з особливими потребами.

- У відділі сімейного читання на постійній основі діє творча майстерня «АRT-простір», де щочетверга діти з особливими потребами завдяки найрізноманітнішим видам мистецтва досягають певних позитивних зрушень в емоційному, інтелектуальному і особистісному зростанні. Допомагає їм у цьому на добровільних засадах майстриня Антоніна Шафранська. З нашої ініціативи до проведення таких заходів як казко- та ігротерапія долучаються також студенти РДГУ, - розповіла заступник директора Рівне нської обласної бібліотеки для молоді Світлана Патрикей.

Бібліотекарі обласної молодіжної книгозбірні подбали про подарунки від спонсорів. Тож додому кожна сім’я поверталася у піднесеному святковому настрої та з різдвяними подарунками, повідомили на сайті Рівне нської обласної ради.