За добу до поліції надійшло 18 повідомлень про скоєння крадіжок. За 13 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До поліції звернувся 55-річний житель села Золотолин Костопільського району, що з подвір’я по місцю проживання, невідома особа викрала культиватор. Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 35-річний мешканець села Трубиці. За частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування.

Поліцейські Дубровицького відділення поліції встановили, що крадіжку велосипеда у 40-річного жителя села Бережки скоїв 34-річний житель села Селець Дубровицького району. За частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування.

До правоохоронців повідомив 54-річний житель села Хорупань Млинівського району, що невідома особа, шляхом злому навісного замка, з підсобного приміщення викрала зварювальний апарат. Поліцейські встановили особу зловмисника, ним виявився 23-річний мешканець села Головчиці. За частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування. Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.