У Рівному жінка випала з вікна п’ятого поверху. Шансів вижити не було. Вона загинула. Трагедія трапилась на очах у сина. Його матір відчинила вікно аби покурити і полетіла донизу. Рідні впевнені, що жінка зробила це навмисно. Адже напередодні постійно казала, що не хоче бути ні для кого тягарем і сенсу для життя не бачить.

Віктор того вечора повернувся додому з роботи. Проживає у гуртожитку на вулиці Фабричній. Дивився телевізор. Почув за вікном дивний звук.

Удар був такий, як нібито викинули щось ну ніби посуда якась. Я нічого не зрозумів. Але через хвилин 10 почув крики надворі, це був син потерпілої.

Біля будинку лежала жінка. Вона випала з вікна п’ятого поверху. Від удару об землю вона померла раптово. На момент трагедії з нею у кімнаті був син. Він добре запам’ятав останні слова матері.

Вона каже, не хочу тобі обузою бути, вибач синку, доглядай брата і все. Я підійшов але вона вже впала, не встиг її спіймать. Головою вдарилась об колесо машини.

Нажаханий хлопець вибіг з кімнати, став кричати на увесь гуртожиток. Збіглись сусіди.

Вчора якраз приїхала, йшла, у вікна дивлюсь. Думаю дочки немає бо вікна темні. А Лідка вдома бо світиться. І я тільки поріг переступила і це дитя вискакує і каже мама з вікна вилетіла. Як кажу – справді? Справді.

Люди викликали швидку, але медики тільки констатували смерть жінки. Їй було 46 років. Проживала з чоловіком. Виховувала двох синів. Останнім часом ніде не працювала і зловживала спиртним. Її пригнічувала шкідлива звичка, але нічого вдіяти з собою не могла. Тому постійно погрожувала що вчинить суїцид і не одноразово різала собі вени.

Вона не раз вже хотіла на себе руки накласти. І руки різала і з вікна її витягували. Вчора видно вже настав такий день. Син прийшов з роботи. Пішов ставить чайника, а вона сіла на балконі і курила. Ще з ранку хапалась за ножі, він ховав їх від неї.

Загиблу поховають у рідному селі. У міліції за фактом смерті людини почалось слідство.

Перебувала у психіатричному обліку у лікарів. За останні 5 років намагалась скоїти 6 самогубств. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст 115.

Швидше за все слідство у справі триватиме не довго. Якщо судмедекспертиза покаже, що до загибелі людини сторонні особи не причетні – кримінальне провадження закриють.