Розпиляв боєприпаси і втратив два пальці.

Колишній військовий у своєму помешканні просверлив гільзу детонатора. Боєприпас розірвався у нього в руках, поранивши кілька пальців та кисть руки. Ні пожежі ні пошкоджень майна, вибух не спричинив. Але галасу наробив чимало.

Вибух пролунав серед білого дня у самому центрі Рівного. До п’ятиповерхівки на вулиці Короленка приїхали всі спецслужби.

Чутки почали ширитись миттєво. У кожного була своя версія події.

Налякав рівнян справді пенсіонер. Йому 88 років. Сам колишній військовий. Пішов у підвал будинку і взяв капсули-детонаторів. Вирішив розпиляти.

Боєприпаси лежали у підвалі будинку вже багато років. Про них нічого незнала і дочка старенького. Вона проживає з батьком. Але того дня її вдома не було.

Капсули-детонатори розірвались у руках чоловіка. Йому відірвало два пальці. Потерпілого швидка забрала у міську лікарню Рівного.

Окрім господаря, ні майно ні квартира не пошкоджені. Пожежі також не було. У квартирі поліцейські знайшли ще боєприпаси.

Чи відповідатиме перед законом старенький за вибух та зберігання боєприпасів - залежить від слідчих і суду. Поки чоловіку тривалий час доведеться перебувати на лікарняному ліжку і відновлювати свою руку.