Трапилося нещастя з 6-річною Мирославою, що живе у Дубенському районі. Вогонь пошкодив майже половину тіла дитини.

Зараз вона на лікуванні у Рівне нському опіковому центрі. Попереду у Мирослави складні операції з пересадки шкіри. Багатодітна мати ж потребує окрім слів підтримки ще й матеріальної допомоги на дороге лікування доньки.

Новий рік для 6-річної Мирослави Кравчук розпочався з недитячих випробувань і болю. Дівчинка обпеклася, коли хотіла підкласти дров у грубку.

Вогонь охопив спершу одяг, а потому спину і ручку Мирослави. Тепер глибокі опіки охоплюють майже половину тіла дитини. Мама цілодобово в лікарні з донькою, тим часом ще шестеро дітей, більшість з яких малолітні – у дома, на Дубенщині. За ними приглядають сусіди, бо батька уже рік немає в живих. Мама як може заспокоює доньку, яка плаче від знемоги терпіти біль. А попереду ще не одна операція.

Адже шкіра на спині практично згоріла. Спершу лікувати дитину взялися районні медики. Втім опіки були глибокими, тож Мирославу довелося транспортувати на лікування в Рівне . Вже загрози життю дівчинки немає, стан її стабільно важкий. Щодня по кілька разів вона отримує сильну антибактеріальну терапію та підтримуючі препарати.

А це щонайменше пять складних операцій з пересадки шкіри. Така перспектива неабияк лякає матір, яка після втрати чоловіка живе з дітьми на соціальні виплати. Нині щодня у лікарні Віра витрачає на медикаменти по півтисячі гривень.

Поки медики готують дитину до операцій. Процес складний і затяжний. Мирославі ж поки не можна сідати чи повертатись набік. Отак лежачи вона , і їсть, і спить. І так уже два тижні. А скільки ще їй прийдеться пробути на лікарняному ліжку, щоб усі рани загоїлись, медики прогнозувати не беруться. Допомогти Мирославі якомога швидше повернутись до безтурботного дитячого життя, де немає бою і сліз можете і ви. Телефон мами Віри Кравчук у вас на екранах. Телефон 066 52 69 668