Цілком прогнозовано, в Рівному СБУ злапала агента ФСБ - ((http://www.rivne1.tv/news/59490)(www.rivne1.tv/news/59490)). Нарешті. Тому що "русскомірьє " в нашому місті, донедавна, почувалось цілком привільно.

Лише громадські активісти та журналісти проукраїнських видань били на сполох, попереджали, наприклад, про "ігри російських патріотів" з "Ровєнского отдєлєнія Русского НАЦІанального єдінства" зі зброєю на Рівне нщині , підтверджуючи свої матеріали фото, які вільно знаходили в інтернеті. http://vse.rv.ua/politika/1396949317-u-rivnomu-rosiyski-neofashisti-trenuyutsya-zi-zbroieyu.html

Це все відбувалося ще зовсім недавно, у 2014 році. Зараз "рашисти" в Рівному дещо притихли. Їхній головний "предводітєль" Кіріллов Міхаїл Юрьєвіч якось "скоропостіжно", помер. Перед цим опублікував скандальну статтю про "прітєснєнія русскіх на Западной Украінє". Зараз "рашики" в Рівному, переважно, воюють з ... дошками.

Розбили вже аж дві. Обидві - присвячені Степану Бандері. Свіжі безграмотні расистські написи "бЕлий мир"(бєлій мір) на мікрорайоні "Північний" свідчать про те, що автори толком не знають ні російської, ні української мови, мають ПТУ-шний рівень освіти.

Тому ФСБ напевно і доручило своєму агенту підготувати "льожку" для приїзджої диверсійної групи і налагодити контакти з місцевим криміналітетом. Ймовірно - планували РОВЄНСКУЮ РУССКУЮ ВЄСНУ. Та не вдалося. Агента затримали. Проте вважати, що він в Рівному був один - недооцінювати ворога. Не забуваймо що Рівне - центр ОК "Північ".