У Рівненській обласній універсальній бібліотеці відбулася презентація інформаційного бюлетеня «Інва.nеt», число 30, та його аудіозапису на СD дисках.

- Інформаційний бюлетень поширюється через бібліотеки та соціальні служби області. Тираж видання 500 примірників. Відтепер його аудіозапис зможуть послухати користувачі бібліотек у найвіддаленіших містах та селах Рівне нщини. Електронний віріант бюлетеня та аудіоформат для більшої доступності розміщений також на сайті нашої бібліотеки. «Інва.nеt» - це видання, яке піднімає дух людей з особливими потребами. Його зачитують у сільських бібліотеках. У наших планах на 2016 рік видати два числа бюлетеня, - повідомила директор закладу «Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека» Валентина Ярощук.

На презентацію інформаційного бюлетеня «Інва.nеt» завітали користувачі книгозбірні, які мають порушення зору, представники громадських організацій: Відокремленого підрозділу Всеукраїнської громадської організації людей з інвалідністю по зору «Генерація успішної дії» у Рівне нській області, «Обличчям до істини», Українського товариства сліпих.

Про це повідомили на сайті Рівне нської обласної ради