За добу до поліції надійшло 30 повідомлень про скоєння крадіжок. За 23 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До правоохоронців звернулася 35-річна костопільчанка та повідомила, що невідома особа викрала у її сина викрала велосипед. Костопільські оперативники встановили, що крадіжку скоїв 27-річний місцевий мешканець. За частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування.

До Острозького відділення поліції повідомив 56-річний житель села Оженин, що з гаража по місцю проживання, невідома особа шляхом пошкодження замка викрала зварювальний апарат, болгарку, бензин та продукти харчування. Поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 28-річний місцевий мешканець. За частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування.

Крадіжку бензопили та бензину з підсобного приміщення господарства 63-річного жителя села Карпилівка Рокитнівського району скоїв неповнолітній місцевий мешканець. Триває досудове розслідування.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області