Із погіршенням погодних умов на Рівненщині за минулу добу до поліції надійшло 22 повідомлення про скоєння дорожньо-транспортних пригод. Шестеро осіб із травмами потрапили до медичних закладів.

25 січня на Костопільщині працівники поліції оформили три аварії, у яких травмувалися люди. Близько 19 години поблизу с. Мирне 22-річний водій автомобіля «Сіtroen Berlingo», рухаючись з міста Сарни в напрямку Рівного, з невідомих поки причин, допустив з’їзд на узбіччя з подальшим перекиданням автомобіля в кювет. Унаслідок ДТП 55-річний пасажир, житель Здолбунова, із травмами потрапив до реанімаційного відділення Костопільської ЦРЛ.

О пів на восьму вечора у Костополі 26-річний водій автомобіля «VOLKSWAGEN LT 35», з невідомих поки причин, здійснив наїзд на 36-річного місцевого жителя, який перебуває наразі у лікарні.

Близько 21 години в с. М. Стидин водій автомобіля «Сіtroen» скоїв наїзд на трьох пішоходів 17-ти, 20-ти та 21-го років. Один із потерпілих потрапив до реанімації, інші двоє – до травматологічного відділення Костопільської лікарні.

Ще одна ДТП сталася у Сарнах. Близько 16 години 24-річний водій автомобіля "КІА Сorento", житель села Тутовичі, з невідомих поки причин, допустив наїзд на 62-річного пішохода, мешканку села Кураш Дубровицького району. Некероване авто в подальшому наїхало на електроопору. Жінка перебуває у лікарні.

Через несприятливі погодні умови лише за годину, із 17 до 18-ї, на вулицях Рівного сталося 8 дорожньо-транспортних пригод, в яких транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Правоохоронці радять учасникам дорожнього руху з погіршенням погодних умов бути на дорогах надзвичайно уважними, особливо пішоходам, адже на слизьких ділянках транспортний засіб умить не в змозі зупинитися, аби надати вам перевагу у русі, тим паче у непередбачених для перетину проїжджої частини місцях.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області