У Рівному під час показу вистави актор впав у люк сцени. Чоловік пролетів три метри і отримав важкі травми. У нього перелом хребців та черепа. Заслужений артист України без свідомості у лікарні. Того вечора на виставі був аншлаг. Але ніхто з глядачів не зрозумів, що сталось. Як трапилась трагедія не можуть збагнути і актори. Створена спеціальна комісія аби з’ясувати як стався нещасний випадок.

Того дня у глядацькій залі був аншлаг. Йшов п’ятий показ вистави «Біла ворона». Петро Ліснічук грав роль кардинала Вінчестерського. За три хвилини до кінця він впав у трюм сцени.

Нікого з рідних Петра Лісінчука на виставі не було. Про нещасний випадок вони дізнались від працівників театру.

Потерпілого швидка відвезла у міську лікарню Рівного. Стан його важкий. Він без свідомості.

У той вечір ніхто з глядачів не зрозумів, що артист впав у трюм сцени, переконує керівник театру. Адже це вже був фінал і на сцені було багато акторів.

Петру Ліснічу 54 роки. Половину з них провів на сцені. Є заслуженим артистом України. Робив немало небезпечних трюків. Чому цього разу не втримався і впав у трюм сцени – не розуміє ніхто. На самопочуття напередодні не скаржився. Та й театральна техніка працювала справно.

Розібратись чому стався нещасний випадок має спеціально створена комісія.

Поки триває слідство, а актор перебуває на лікарняному ліжку - керівництво театру вирішило припинити показ вистави «Біла ворона». Квитки на неї розкуплені на місяць вперед. Людям гроші обіцяють повернути. Родині потрібні гроші на лікування. Маєте змогу допомогти, телефонуйте за номером, який ви зараз бачите у себе на екранах.