Стрічку створила знімальна команда студії «Зміст» у тісній співпраці з бійцями «Азову» на передових позиціях полку. Головними героями документального фільму стали українські солдати, волонтери, музиканти.

Головна ідея фільму полягає у тому, що закінчення війни та створення нової держави – це відповідальність кожного українця, тому починати будь-які зміни потрібно з себе.

Весь фільм будується на історіях людей, які змінюють нашу країну не з трибун Верховної Ради, не зі сцен та екранів телевізорiв, а роблячи свою маленьку справу на лінії фронту i в тилу.

На презентацію фільму, яка відбулася у комунальному закладі «Рівне нський обласний краєзнавчий музей» Рівне нської обласної ради, завітали науковці музею, краєзнавці, викладачі місцевих університетів, представники Рівне нського обласного осередку Цивільного корпусу «Азов». Автори фільму Олександр Бородін, Оксана Бондаренко і Степан Байда поділилися враженнями про роботу над стрічкою. Також про будні бійців АТО та про події на лінії фронту розповіли голова Рівне нського обласного осередку Цивільного корпусу «Азов», боєць батальйону «Азов» Костянтин Себало, голова Рівне нської міської спілки учасників бойових дій та АТО «УВО» Сергій Пандрак («Айдар»), представники волонтерського руху Андрій Ільчук і Микола Сирота.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської облради