У Рівненському районі маршрутка зіштовхнулась з трактором. П’ятеро людей отримали травми. Аварія сталась поблизу села Грабів. Водій рейсового автобусу сполученням Рівне – Клевань не впорався з керуванням і врізався у причіп трактор, який був завантажений дровами. Швидше за все водій маршрутки - не побачив його. Бо той зупинився на дорозі, а габаритні вогні не увімкнув.

Авто пригода сталась близько 19 години на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне ». Поблизу села Грабів маршрутка сполученням «Рівне – Клевань» зіштовхнулась з причепом стоячого трактора.

Водій та пасажир трактора стояли на дорозі. Від удару за інерцією трактор на них наїхав. 31-річний водій, житель села Метків, отримав закриту черепно – мозкову травму та перелом кісток тазу. У 23-річного пасажира, мешканця села Антопіль, забій ніг.

Від удару маршрутка перекинулась. У ній окрім водія було ще сім пасажирів, троє з яких постраждало. А саме 25-річна жителька села Грабів отримала закрито черепно мозкову травму та струс мозку. Ще одного 60-ти річного пасажира медики відпустили додому після огляду. У рів нянина, якому 38 років, стан найважчий. У нього ампутація правої гомілки.

Встановлено, що трактор зупинився бо у нього закінчилось пальне. Через вузьке узбіччя – частина його була на дорозі. Проте водій не увімкнув габаритні вогні.

Хто понесе покарання за травмування 5-ти людей, водій трактора, який не увімкнув габаритні вогні чи кермувальник маршрутки, який вчинив наїзд - з’ясують слідчі. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження.