За добу до поліції надійшло 25 повідомлень про скоєння крадіжок. За 23 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановили, що крадіжку з квартири 46-річної рівнянки скоїв раніше судимий 29-річний житель Луцька. Зловмисник орендував житло в найм на добу та викрав телевізор. Правоохоронці затримали чоловіка, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання міста Києва. Сума збитку становить понад 8 тисяч гривень.

До поліції повідомив 54-річний директор фірми, що невідома особа скоїла крадіжку з його офісного приміщення на вулиці Соборній в обласному центрі. Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 28-річний рівнянин. Зловмисник проник в офіс пошкодивши ролети, та викрав електроінструмент і електрофрезер.

Крадіжку велосипеду в 53-річної сарненчанки скоїв 32-річний місцевий житель. Зловмисник, перебуваючи на залізничному вокзалі, скориставшись відсутністю власника, викрав транспортний засіб. Сума збитку встановлюється. Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.