Довічне позбавлення волі загрожує чоловіку, який задушив та ймовірно зґвалтував жінку у Рівному. Вбивці змінили статтю на більш сувору.

Жахливе вбивство сколихнуло обласний центр 23 січня. У полі знайшли тіло напівоголеної жінки. Це місцева мешканка, якій було 28 років. Її вбивці 29. Він нещодавно звільнився з в’язниці також за вбивство жінки. Тепер він має всі шанси до кінця життя дивитись на небо крізь грати.

Оксана мешкала у квартирі на вулиці Соборній. Розлучена. Проживала з двома дітьми. Дочці 8, а сину 3 роки. Того вечора попросила знайому приглянути за малюками, а сама пішла з подругою відпочивати у кафе. Там і познайомилась зі своїм вбивцею. Люди продовжили знайомство у боулінгу. Після розваг кавалер вирішив провести свою нову знайому. У полі біля перехрестя вулиць Макарова та Вербова став вимагати інтиму у жінки. Вона нібито відмовила.

Чоловік її задушив і ймовірно зґвалтував. Знущатись над жінками йому не вперше. Свій попередній злочин він вчинив у 2006 році. Дев’ять ножових поранень у живіт наніс рівнянні, яка також йому відмовила в інтимі. Тоді суд на 9 років позбавив його свободи. Спершу він сидів у Полоцькій виправній колонії. Через кілька років переведений у Городецький виправний центр. А у 2014 році його достроково випустили за зразкову поведінку. Тепер проти нього знову відкрили кримінальне провадження за фактом навмисного вбивства. Але нещодавно статтю перекваліфікували на більш серйозну. Санкція статті передбачає не 15 років у в’язниці, а довіку.