Втім на першому ділі і погоріла. Чотирьох злочинців із Запорізької області затримали після того, як ті, представляючись міліціонерами, вичинили розбійний напад на подружжя у селищі Володимирець. Тоді чоловіка і дружину побили, зв’язали та обчистили житло. Тепер же розбійники у СІЗО, чекають яке покарання за цей злочин їм винесе суд.

Організовану злочинну групу з Запоріжжя судитимуть на Рівне нщині . Нагадаємо, розбійники напали на подружжя у Володимирці ще у липні минулого року. У формі міліціонерів двоє чоловіків завітали до них нібито щоб провести обшук, ще двох спільників прихопили у якості понятих.

Поки чоловік та дружина в кайданках на руках і з заклеєними скотчем ротами приходили до тями на кухні, грабіжники обчищали їхнє житло. Вони винесли з помешкання усі гроші, золото, мобільники, та дві одиниці мисливської зброї – загалом на півмільйона гривень. Вже згодом чоловік з важкими, а жінка з легкими травмами потрапили до лікарні. Їх зв’язаними у хаті виявив зять. Він і допоміг правоохоронцям вийти на слід розбійників. Бо зустрівши псевдо-міліціонерів господиня встигла подзвонити донці і розповісти про їх візит.

Але номер авта чоловік запам’ятав та повідомив правоохоронцям. Зловмисники ж заїхали в лісок, де приховали зброю та форму, балаклави, скотч, підроблені службові посвідчення. Втім далеко від’їхати грабіжникам не вдалося.

Тим не менше обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо чотирьох членів цієї організованої групи вже у суді. Їм мають винести покарання за вчинення розбою, привласнення вогнепальної зброї, самовільного присвоєння владних повноважень або звання службової особи та використання підроблених документів. Якби не пильність у липні, розбійники витрусили грошей ще не з одного мешканця Рівне нщини.