Працівники поліції Рівненщини, які здійснюють нагляд за безпекою дорожнього руху, затримали автомобіль марки «ВАЗ 2101», у якому знаходилися особи ромської національності, що підозрюються у викрадені 16-річної дівчини.

Близько 22.30 години 28 січня на спецлінію «102» повідомив 50-річний дубенчанин, що у місті на вулиці Липинського невідомі особи ромської національності силоміць заштовхали його 16–річну доньку у автомобіль марки «ВАЗ 2101» та поїхали у невідомому напрямку.

Близько першої години ночі на стаціонарному посту в місті Корець поліцейські роти ДПС ДАІ помітили та зупинили ВАЗівку, яка підпадала під орієнтування, та рухалася у напрямку міста Київ.

Під час поверхневого огляду салону автомобіля поліцейські виявили трьох осіб ромської національності та молоду дівчину, яка згідно з орієнтуванням, перебувала у розшуку.

На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу. Відомості за вказаним фактом внесено до журналу Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення Дубенського відділу поліції.

Проводиться перевірка.

Про це повідомляють у відділі управління превентивної діяльності ГУНП в Рівне нській області.

pic

pic