З другої спроби, однак вже успішно. Президент України Петро Порошенко таки завітав на Рівненщину з робочим візитом. В обласному центрі гарант взяв участь у офіційному відкритті Центру надання адміністративних послуг. Як чекали і зустрічали главу держави і про його враження - далі у сюжеті.

У Рівне нському регіональному ЦНАПі людно. Чимало людей з національними прапорами і на дворі. Усі в очікуванні Президента України Петра Порошенка. За рухом його літака слідкують на вулиці, і з моніторів комп'ютерів та мобільних телефонів. З понад годинним запізненням гарант з'являється на порозі оновленого ЦНАПу. Без овацій, однак з посмішками його зустрічають присутні.

Відтепер, громадяни в одному місці, у ЦНАПі зможуть отримувати 144 види адміністративних послуг. І стало це можливим завдяки механізму децентралізації.

Центр надання адміністративних послуг це ще один крок задля боротьби з корупцією завдяки відсутності черг та прозорим механізмам, - зазначив Петро Порошенко.

Щоб переконатись, у прозорості та зручності роботи центру Петро Порошенко сам вирішив скористатись його послугами. Він зареєструвався в електронній черзі та пройшов шлях людини, яка потребує отримати певний документ. Роботою ЦНАПу гарант залишився задоволений, щоправда мав і свої зауваження.

До побажань Президента обіцяли дослухатись. А от сам Гарант пробувши у ЦНАПі не більше 30 хвилин вирушив у Володимирець на відкриття корпусу центральної районної лікарні.