У більшості рівнян, на даний момент, не пора відпусток, деякі люди або вже відпочили або тільки планують куди б то цього року поїхати. Але туроператори в один голос зазначають, що рівняни полюбляють гарячі путівки та "раннє бронювання". Ми вирішили дізнатися, які туристичні напрямки користуються популярністю у рівнян і чому.

За інформацією деяких туристичних агенцій нашого міста, ми прийшли до висновку, що більшість рівнян, незважаючи на скорочення свого бюджету в цьому році, все-таки обирають відпочинок за кордоном.

Великою популярністю користуються рідні Карпати. Щодо цін, то вартість житла коливається від 150 гривень залежно від якості сервісу.

pic

Рівняни полюбляють Об'єднані Арабські Емірати. Правда ціни тут "кусючі". Тиждень відпочинку в ОАЕ обійдеться вам приблизно в 700 доларів.

pic

Рівняни воліють відпочивати у Єгипті, перш за все, через хороші ціни та погодний контраст із зими в літо. Ціни коливаються від 250 доларів до 1000 доларів.

pic

Також надають перевагу Тайланду. Ціни високі, перш за все, через довгий переліт. Ціна за тиждень відпочинку "все включено" від 1200 доларів.

pic

І звичайно відпочинок в Європі. За словами туроператорів, відпочити з проїздом на автобусі там можна за 300 - 500 доларів, щоправда, не в найкращому готелі і при ранньому бронюванні.

pic