У сучасному світі багато спокус. Часто люди не просто піддаються їм, а стають їх заручниками. Одна невинна слабкість часто виливається в невиліковну залежність. І це не просто проблема, це – хвороба! Залежність буває різна – алкогольна, наркотична, ігрова, від їжі. Нерідко вона супроводжується неврозами чи депресією. Все це негативно впливає на здоров’я людини. Боротись із одержимістю складно. Та є ті, кому небайдуже доля залежних людей, ті, хто може вилікувати від залежності. Такі фахівці працюють у «Клініці лікаря Артемчука».

«Центр здоров’я професора Артемчука» вже понад 26 років успішно бореться з такими хворобами, як: алкоголізм, нарко- і токсикоманія, нікотинізм (тютюнопаління ), надмірний апетит і вага (обжерливість ), ігроманія, різні неврози (енурез, заїкання, невроз нав'язливих станів та ін.), а також стани перенапруження і виснаження захисних сил організму (депресія, синдром «хронічної втоми», синдром «вигорання», метаболічний синдром, алергічні стани та ін.).

«Центр здоров’я» повертає до повноцінного життя і дітей, і дорослих. Не забувайте, що саме дитяча залежність часто накладає негативний відбиток на все життя. Тому у боротьбі з кожною хворобою фахівці підбирають індивідуальний курс лікування.

Не думайте, що можна ставити крапку на людині з такими хворобами. Фахівці «Клініки лікаря Артемчука» повертають до здорового способу життя людей з цими страшними діагнозами.

ЧОМУ ПОТРІБНО ЛІКУВАТИ ЗАЛЕЖНІСТЬ?

Лікування алкогольної залежності. Людина, яка зловживає алкоголем,часто не визнає проблеми. В той час як надмірна кількість та часте вживання алкоголю не лише підриває здоров’я внутрішніх органів, а й змінює психіку та поведінку людини. Хворий на алкоголізм часто втрачає сенс життя. Ним керує лише бажання випити. Алкоголь знищує не лише організм, а й життя людини. «Центр здроров’я професора Артемчука» ефективно лікує алкогольну залежність, адже фахівці клініки знають. На скільки важливо повернути людину до здорового життя, та побороти одну з наймасовіших та критичних залежностей – алкоголізм.

Надмірний апетит та вага. Любов до смачної їжі – це теж залежність. Переїдання і, як наслідок, надмірна вага – це теж хвороби, з якими потрібно рішуче боротись. Від надмірної ваги страждають усі внутрішні органи – від м’язів до кісток, зазначають фахівці «Центру здоров’я». Ожиріння негативно позначається і на емоційному стані людини, знижується самооцінка. Часто виникає депресія, яку людина знову ж таки «заїдає» улюбленою їжею.

Дуже швидко у людини формується залежність від наркотиків. Усім відомо, що вилікувати наркоманію чи не найважче. Відмовитись від опіатів чи галюциногенів людині складно, адже відразу з’являється «ломка». Психоактивні препарати уражають різні органи, а психологічно «створюють» нову реальність. Найчастіше, саме наркотична залежність має летальні наслідки.

Заїкання, нічні жахіття, енурез та інші невротичні розлади – складні за походженням хвороби. Хворі з такими діагнозами потребують особливого ставлення. Адже передусім «корінь проблеми» - у голові людини. Як розповідають фахівці клініки, такі розлади виникають через затримку розвитку різних психічних функцій. Невротичні розлади часто виникають у дітей, чиї батьки мали проблеми з наркотиками. Як наслідок, формується захисна реакція пасивного типу, коли дитина замикається у собі, формується «слабка людина», наголошують лікарі «Центру здоров’я».

Гемблінг – ігрова залежність. Картярські ігри, ігрові автомати, комп’ютерна залежність, в цьому ж списку і шопінг. Усе це – ні більше, ні менше, – теж хвороби. Ігрова залежність псує не лише здоров’я, через неправильний спосіб життя – проблеми із зором, низька фізична активність, недоїдання або надмірне харчування шкідливою їжею та напоями, безсоння та ін.. Гемблінг псує стосунки з рідними, друзями, колегами. Ігроман часто замість повноцінного життя обирає віртуальний світ, де нерідко має іншу особистість. Найстрашніше, коли людина втрачає відчуття реальності.

ЯК ЛІКУЮТЬ У «ЦЕНТРІ ЗДОРОВ’Я ПРОФЕСОРА АРТЕМЧУКА»?

Передусім для успішного лікування потрібне… бажання хворого. Людина має визнати свою хворобу та щиро захотіти побороти свою залежність. «Клініка професора Артемчука» має у штаті дипломованих фахівців, які спеціалізуються на лікуванні хвороб такого типу. Усі експерти підходять до вирішення проблеми свого пацієнта комплексно. Лікарі застосовують різні методи лікування: стресопсихотерапію, кодування.


Індивідуально для кожного пацієнта обирають дієвий курс лікування. Лікарі ретельно стежать за виконанням усіх рекомендацій та перебігом одужання хворого. Лише комплексний підхід та бажання самої людини забезпечать ефективне та швидке одужання. «Центр здоров’я лікаря Артемчука» дарує людям шанс повернути собі здоров’я, силу, та довгі роки незалежного повноцінного життя.

Контактна інформація: Тел.: +38(067) 438-10-62, +38(098) 731-46-95, vonabol7@gmail.com.Наталя