З’ясування стосунків між захмелілими чоловіками закінчилися для одного з них ножовим пораненням. 29-річного рівнянина госпіталізували до реанімації, а 32-річний підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Близько 23 години 29 січня у квартирі спільного знайомого в обласному центрі під час розпивання спиртних напоїв між чоловіками зчинилися сварка. Під час конфлікту 32-річний чоловік схопив ножа та наніс ним удар 29-річному рівнянину.

Пораненого госпіталізували в реанімаційне відділення Рівне нської обласної клінічної лікарні з ножовим проникаючим пораненням грудної клітки. Медики провели операційне втручання, зараз його стан оцінюють як стабільно важкий.

Як повідомив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Володимир Голубош, зловмиснику повідомили про підозру за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до восьми років. Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.

pic

pic