Двадцята персональна виставка художника Георгія Делієва «Рівно 20!» експонується в галереї європейського живопису «Євро-Арт». Тут представлено більше 50-ти різножанрових робіт - анімалістика, жанр "ню", портрети та пейзажі.

Роботи Георгія Делієва вже експонувались в галереї «Євро-Арт» у 2013 р. На відміну від попередньої ретроспективної виставки, нинішній проект «Євро-Арт» знайомить глядачів із абсолютно новими напрацюваннями художника в 2013-2016 рр. Чи змінився Делієв-художник? Так, однозначно промовляють майже півсотні картин, які представлені в галереї «Євро-Арт». Адже за ці декілька років змінилася країна, змінилися ми і змінився делієвський живопис. Цікавими та оригінальними є роботи, написані впродовж 2014-2015 рр., такі як: «Одеситка», «Автопортрет з левом», «Лимони у Ватикані», «Японія. Озеро», «Ковбой з букетом квітів» та інші.



pic

pic

В мистецькому просторі галереї європейського живопису «Євро-Арт» експонуються виключно нові картини Георгія Делієва 2014-2015 рр., і вражають глядача свіжим поглядом митця на звичні речі. «Різні за стилістикою та технологією виконання роботи об’єднані в концепцію «Рівно 20!», - підкреслює куратор галереї Лариса Костюк. – Така назва вказує не лише на презентацію двадцятої персональної виставки Г. Делієва, а й на ознаменування перемоги певної творчої лінії в еволюції художника».

pic

В презентації бере участь Георгій Делієв та його друзі.

Час проведення презентації: середа, 3 лютого 2016 р., 16:00 год.

Місце проведення: галерея «Євро-Арт»: Рівне , проспект Миру, 4.

Виставка триватиме до 13 березня 2016 р.

pic

pic