Сарненська місцева прокуратура процесуально керує досудовим розслідуванням за фактом вчинення розбійного нападу на сім’ю із Володимирецького району.

Як вже повідомлялося, 29 січня близько 1 години ночі до оселі мешканця села Журавлине проникли 5 зловмисників та, застосувавши насильство щодо господаря та членів його сім’ї (дружини та малолітньої дитини), заволоділи грошовими коштами та портативною комп’ютерною технікою.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група в складі працівників Кузнецовського ВП ГУНП в Рівне нській області та прокурорів Володимирецького відділу Сарненської місцевої прокуратури.

За вказаним фактом до ЄРДР внесено відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний із проникненням у житло).

У результаті вжитих оперативних заходів на одному із автошляхів Володимирецького району працівниками ДАІ цього ж дня затримано автомобіль марки «Lada Priora», в якому знаходилися нападники. Ними виявилися жителі міста Кіровоград та Кіровоградської області.

Усіх осіб затримано на підставі ст. 208 КПК України та поміщено до ІТТ Кузнецовського ВП ГУНП в Рівне нській області. Останнім повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

За клопотанням слідчого, погодженого прокуратурою, усім 5 підозрюваним судом 30 січня обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, повідомив керівник Сарненської місцевої прокуратури радник юстиції Вадим Топольський.