У суботу 30 січня в Києві відбулася церемонія нагородження Федерації Мотоциклетного Спорту України за підсумками сезону 2015 керівник громадської організації "КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ" Сергій Головня отримав спеціальний приз за активну підтримку розвитку мотоспорту в Україні.  

У ФМСУ відзначили рівень і результати роботи, проведеної ГО "КВРС" в Рівному, а також надію на швидке відновлення спідвею в нашій країні. У 2015 році спідвей в Рівне задихав новим життям, і в майбутньому буде дихати на повні груди.  

Представники ФМСУ великі надії по вихованню молоді покладають на нещодавно створений "Рівне нський Міський Спортивно-Технічний Клуб", а також підтримку місцевої влади міста Рівного.

Piccy.info - Free Image Hosting

Дипломами та медалями були нагороджені молоді спортсмени Рівного та Червонограду, - Віктор Трофімов і Дмитро Мостовик. На жаль на церемонії не змогли бути присутніми Віталій Лисак (бере участь у чемпіонаті Аргентини), Станіслав Мельничук (готується до чергових перегонів на ледогарі), і Максим Росощук. Проте нагороди вже знайшли своїх героїв у Рівному.

Також варто відзначити ініціативу ФМСУ і Ради Ветеранів про вручення грошових премій найбільш яскравим представникам мотоспорту України минулого. Одним з Великих безумовно є легендарний рівнянин Григорій Олександрович Хлиновський (майстер спорту міжнародного класу зі спідвею). Голова Ради Ветеранів Борис Павлович Погановський (майстер спорту міжнародного класу, мотоцикли з колясками) доручив передати приз нашому чемпіону одному з делегатів від Рівного.

Piccy.info - Free Image Hosting

Сергій Головня: "Ми, "КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ", дуже раді, що нашу ініціативу, роботу по утриманню спідвею на мотоциклетній мапі України, а також результати проведеної роботи відзначили у ФМСУ. Це наша чергова маленька перемога. Хотілося б відзначити, що календар змагань 2016 року вже готовий, залишилося узгодити буквально декілька питань, перед тим як оголосити дати. Можу сказати, що всіх Вболівальників обов'язково чекають сюрпризи".

Piccy.info - Free Image Hosting