У Рівному п'янка закінчилася різаниною. 29-річний чоловік -потрапив у реанімацію з ножовими пораненнями. Нападник - затриманий, а правоохоронці з'ясовують усі деталі інциденту.

Вечірнє застілля у Рівному закінчилось різаниною. У п’ятницю ввечері 29-річний рівнянин Дмитро завітав до свого знайомого, що живе на вули Соломії Крушельницької. У того вже гостювало троє його товаришів. Серед них і 32-річний рівнянин, з яким у Дмитра виник конфлікт. Під час сварки чоловіків довелося розбороняти кілька разів, але марно.

Дмитро отримав не одне, а кілька ножових поранень. Були на ньому і синці. Чоловіка одразу взялися оперувати, адже нападник порізав його так, що пошкодив кілька життєво-важливих органів.

Зараз чоловік у свідомості, його навідують рідні. Брат не на камеру розповідає, що Дмитро був знайомий лиш з хазяїном квартири, де сталася різанина. Конфлікт виник на порожньому місці, а потім пішов у хід ніж. Зараз чоловік у свідомості, але розповідати про події п’ятничного вечора не хоче. Правоохоронці ж нині спілкуються із нападником.

Очевидно, той гіркий досвід нападника не навчив, тож тепер чоловік відповідатиме і за спричинення тяжких тілесних ушкоджень, а це до восьми років позбавлення волі.