Поблизу Рівного підірвали меморіальний хрест на місці загибелі Сашка Білого. Це вже шостий випадок вандалізму спрямованого проти патріотичних символів у Рівному. Та попри це поліцейські вибух кваліфікували традиційно - як хуліганство. Що ще мають підірвати у Рівному, щоб спецслужби запрацювали ефективно - далі у сюжеті.

В Бармаках сьогодні зруйнували меморіальний хрест на місці вбивства Олександра Музичка більш відомого як Сашко Білий. Знаково підірвали, вочевидь приурочивши до річниці перемоги радянських військ над німецькими у Рівному. Адже чи не найголовніший аргумент російської пропаганди в медіа - це теза про те, що діди воювали.

Пекельна машинка на скорботному місці спрацювала близько третьої ночі. Кам'яний хрест вагою у майже тонну розлетівся на друзки, а вибуховою хвилею в сусідньому кафе вибило двері. Але про теракт дізналися лише вранці.

Це вже не перший випадок вандалізму спрямованого проти патріотичних символів у Рівному.

В коментарях поліціянти небагатослівні. Слідство триває. винних - шукають. Відео з камер спостереження встановлених в тому числі і на місці вибуху дивним чином зникло з сервера на якому мало б зберігатись.

Хоча жевріє надія на те, що файли таки вдасться відновити небайдужим цивільним спеціалістам, що зголосилися допомогти поліціянтам. Про це, принаймні на брифінгу і для преси заявили в головному управлінні поліції.

Вочевидь крові не лише місцевих журналістів чекають в головному поліційному управлінні на рівненщині, аби врешті - решт почати працювати ефективно і визнати той факт, що у них під носом працює група провокаторів. Адже вибух є свідченням того, що містом безкарно розгулюють озброєні адепти Рускава Міра і хуліганять саморобними бомбами цілком безкарно.

Не виключеним є той факт, що через бездіяльність, або безсилість поліції патріоти Рівне нщини візьмуть правосуддя в свої руки. Це хоч і не надто законно, проте куди ефективніше того, що за народні гроші роблять носителі погонів з Хвильового. Вочевиль їм куди важливіше тиснути кримінальними справами на журналістів, аніж ловити групу терористів, яка щонайменше місяць орудує у них під носом.