Завдяки злагодженій роботі аварійно-рятувальних служб Рівненщини, у 2015 році вдалось мінімізувати наслідки надзвичайних ситуацій, врятувати 29 людей та зберегти матеріальних цінностей на суму 73 мільйони гривень.

На цьому акцентував перший заступник голови Рівне нської облдержадміністрації Юрій Приварський під час зборів керівного складу цивільного захисту області.

Загалом торік ситуацію у сфері цивільного захисту населення на території Рівне нщини вдалося втримати під контролем. Жодна із надзвичайних ситуацій не залишилася без відповідного реагування, 100-відсотково забезпечено пожежну та техногенну безпеку під час масових заходів.

У цілому роботу системи цивільного захисту у 2015 році Юрій Приварський оцінив позитивною. Найкращою ж визнано роботу аварійно-рятувальних служб Березнівського району.

Високий рівень готовності підсистеми цивільного захисту та злагоджену роботу Рівне нської облдержадміністрації і ГУ ДСНС відзначив заступник директора Департаменту реагування на НС Державної служби України з надзвичайних ситуацій Володимир Демчук, котрий взяв участь у засіданні.

Особливу увагу у 2016 році, за словами Юрія Приварського, варто приділити реконструкції системи оповіщення, приведення у належний стан захисних споруд, а також створення матеріальних резервів у кожному районі – задля запобігання і ліквідації наслідків НС усіх рівнів.

pic