Це виставка авторського видавництва книг ручної роботи “Креативна книга”. Ініціатором та фундатором є Олена Медведєва.

4 лютого 2016 року, о 12-00 год, відбудеться презентація виставкиСВЯТО ДОБРОЇ КАЗКИ у Музеї Бурштину

Мистецьке книготворення розпочало свою роботу у листопаді 2011 року. Сьогодні видавництво нараховує двадцять найменувань унікальних арткниг, серед яких: вишиті, солом’яна, бісерна, плетена спицями, різьблена на дереві, мереживна, м’яка фетрова, гербарна, книга-батик, вербова, шкіряна. У колекції є книги-іграшки: книга-криниця “Два джерела”, праска-казка “Старовинна праска”, книга-млин “П’ять мішків”, книга-будинок “Різдвяна зоря”, книга – іграшка “Зимові каруселі”.

2013 року у видавництві “Креативна книга” був виготовлений єдиний у світі вишитий “Кобзар”, автором якого є Олена Медведєва. Створений за виданням 1840 року. Цей проект номінувався на здобуття Національної премії України імені Тараса Шевченка.

Музей Бурштину не лише представить відвідувачам неповторні, недруковані рукотворні книги, а й познайомить з творчістю і мистецтвом українського народу!

Приходьте до нас разом із дітьми і ви потрапите у справжню казку, візьмете для себе частинку тепла дивовижної, живої книги, яка навчить мудрості і народного мистецтва!

“Чим би дитина не бавилась – аби читала!” – гасло видавництва “Креативна книга”.

Адреса: вул. С. Петлюри, 17, Рівне нський Будинок вчених

Виставка працюватиме до 20 березня 2016 р.

Про це інформує прес-служба комунального закладу «Рівне нський обласний краєзнавчий музей» Рівне нської обласної ради

pic