Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, кримінальної поліції ГУНП в Рівненській області затримали чотирьох іноземців, які перебували на території України незаконно.

Ними виявилися двоє громадян зі Шрі-Ланки та двоє – з Індії. Чоловіки не мали при собі відповідних документів. Тож усіх чотирьох було притягнуто до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) та застосовано до останніх примусове видворення з території України.

Наразі працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Рівне нській області здійснюють супровід за кримінальним правопорушенням, внесеним в Єдиний реєстр досудових розслідувань за фактами незаконної легалізації іноземного громадянина з Близького Сходу та за фактом легалізації на території України іноземних громадян за підробленими документами.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області