На штучному полі у селі Довге, неподалік Моршина, рівняни у контрольній зустрічі поступилися стрийській "Скалі" - 1:3. Цим матчем команда завершила другий тренувальний збір, який упродовж двох останніх тижнів тривав на Львівщині.

Гравці "Скали" активніше почали гру і вже на сьомій хвилині відкрили рахунок. Дмитро Скакун забив прямим ударом зі штрафного, точно пробивши метрів з двадцяти. На шістнадцятій хвилині матчу господарі подвоїли свою перевагу. Захисники «Вереса» зуміли заблокувати перший удар футболіста «Скали» Віталія Рябушка, але не впоралися із добиванням – 2:0. До перерви «Скала» могла забити втретє, втім надійно у воротах рівнян зіграв Сергій Семено, двічі витягнувши практично «мертві» м’ячі. Таку гру у першому таймі головний тренер народної команди прокоментував просто - багато новачків, незіграність плюс штучне поле.

Після перерви гра дещо вирівнялася і футболісти «Вереса» заграли активніше. Втім, забити рівнянам вдалося лише наприкінці гри. Ярослав Сокол, який перебуває у Народному Клубі на оглядинах, технічно розібрався із захисником і пробив над воротарем «Скали» - 2:1. Невдовзі після забитого м’яча рівняни мали реальну нагоду і зрівняти рахунок. Любомир Гальчук добре виконав штрафний удар, але голкіпер «Скали» дістав м’яча з-під перекладини.

Втім, замість – 2:2, рахунок у підсумку став – 3:1. Господарі поля використали помилку захисника рівнян який втратив м’яча у простій ситуації і нападник "Скали" забивав вже практично у порожні ворота – 3:1.

Цим поєдинком Народний клуб "Верес" закінчив другий тренувальний збір у Брюховичах.