У ніч на понеділок, 1 лютого наряд поліції охорони прибув до розважального закладу на вулиці Електроапаратній обласного центру за сигналом «Терміновий виклик поліції». Співробітники управління поліції охорони затримали нетверезого відвідувача ресторану, який своєю поведінкою майже паралізував роботу розважального закладу.

Адміністратор ресторану повідомила, що чоловік нецензурно лаявся, прискіпувався до персоналу та відвідувачів закладу. Він також ображав і намагався побити поліцейських. Аби припинити протиправні дії дебошира правоохоронці одягнули на руки чоловікові кайданки.

Поліцейські з’ясували, що правопорушник - мешканець Луцька. Йому 48 років.

Затриманого доставили до Луцького відділу поліції. За скоєння правопорушення чоловіку загрожує відповідальність за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника поліції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вони передбачають штраф, або громадські роботи до шістдесяти годин, чи виправні роботи до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт до п’ятнадцяти діб.

Про це повідомили в управлінні поліції охорони у Волинській області