Нещастя сталося у селі Милостів. 3 лютого, близько 11 години, під час конфлікту мати вдарила 14-річного сина кухонним ножем. Із пораненням грудної клітки його госпіталізували, а жінці за скоєне тепер загрожує кримінальна відповідальність.

Як пояснила правоохоронцям 30-річна жителька села Милостів, того ранку вона поралася на кухні. Звістка сина про те, що він збирає речі і переїжджає жити у Рівне до бабусі, шокувала матір. З’ясування стосунків переросло у сварку. Попри вмовляння неньки, хлопець наполягав на своєму та штовхнув її так, що та впала на підлогу. Мати підвелася і з спересердя кухонним ножем, який саме тримала в руках, вдарила сина у груди.

Лікарі швидкої медичної допомоги, які прибули за викликом, із діагнозом непроникаюче ножове поранення грудної клітки госпіталізували потерпілого до відділення гнійної хірургії Рівне нської обласної дитячої клінічної лікарні.

— За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник слідчого відділу Рівне нського районного відділення поліції Павло Пастушок. — Після завершення лікування будуть призначені судово-медичні експертизи, за результатами яких буде визначено ступінь тяжкості тілесних ушкоджень та остаточну кваліфікацію.

Правоохоронці з’ясували, що сім`я благополучна. Крім сина, подружжя виховує малолітню доньку.

Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.

pic

pic

pic