За добу до поліції надійшло 29 повідомлень про скоєння крадіжок. За 26 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці Рівне нського відділу поліції встановили, що крадіжку мобільного телефону із квартири 33-річної рівнянки скоїв 27-річний житель Костополя. Триває досудове розслідування.

До правоохоронців надійшло повідомлення 41-річного жителя селища Клевань Рівне нського району про те, що невідома особа шляхом розбиття скла проникла в приміщення гаража та скоїла крадіжку компресора. Поліцейські проводять оперативні та розшукові заходи з метою встановлення особи зловмисника. За частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування.

Оперативники Рівне нського відділу поліції встановили, що крадіжку мобільного телефону із будинку 43-річного жителя обласного центру скоїв раніше судимий 30-річний місцевий мешканець. За частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.