Термінової допомоги потребує мешканка Нетішина, що на Хмельниччині Діана Боднар. У 18-річної дівчини лікарі виявили страшну недугу - гостру мієломонобластну лейкемію. Нині дівчинка вже проходить курс хіміотерапії, однак врятувати життя їй може лише трансплантація кісткового мозку від не родинного донора. А таких операцій в Україні не проводять. Сума ж, за яку закордонні медики можуть провести трансплантацію непідйомна для родини.

Діана Боднар вже третій тиждень у Рівне нській обласній клінічній лікарні. Їй 18 років, вона студентка першого курсу і єдина дитина у родині. Навіть на лікарняному ліжку не полишає книжок.

Біля неї щодня мама, бабуся та батько. Страшний діагноз гостра мієломонобластна лейкемія шокував усю родину, адже хвороба проявилась раптово, - розповідає мама Діани.

Тож родина звернулась у Рівне нську обласну лікарню, а згодом і до столичних спеціалістів, які і констатували страшну недугу. Нині Діана отримує перший курс хіміотерапії, а медики переконують лікування буде довготривалим.

Однак, в Україні трансплантацію кісткового мозку і пошуки донорів не проводять. Допомогти дівчинці можуть закордоном.

Родина виставила на продаж батьківську хату, продають усе, що можна, однак без сторонньої допомоги не впораються.

Допомогти Діанці можуть всі небайдужі. Кожна гривня наблизить її до такого бажаного одужання. Телефон мами та рахунок, на який можна перерахувати гроші ви зараз бачите на своїх екранах.