Вбив, бо не давала грошей на пиво. Тепер чоловік вісім років відсидить за гратами. Таке покарання Рівненський міський суд виніс жителю Березнівщини, який у жовтні минулого року палицею забив свою співмешканку до смерті. Детальніше про це у наступному сюжеті.

Вбивство сталось у жовтні минулого року в селі Князівна, це Березнівський район. Жінці було 30 років, її співмешканцю 23. Того дня вони напідпитку повернулися додому з відпочинку на річці. Але чоловік вирішив продовжити свято. Попросив у своєї коханої грошей на пиво. Та відмовила. Він розлютився, схопив палицю і став бити жінку у різні частини тіла. Коли та впала і не рухалась, підняв, поклав на ліжко, а палицю викинув у піч. Зателефонував у швидку допомогу. Медики приїхали на виклик і констатували лише смерть селянки. Вона наступила від внутрішніх крововиливів та численних забоїв внутрішніх органів. Медики зрозуміли, що людина померла не своєю смертю, зателефонували у міліцію.

У загиблої жінки залишилось четверо малолітніх дітей. Щоправда вона позбавлена батьківських прав. Їх виховує бабуся. Сімейні чвари у цій оселі виникали часто. Протягом двох спільно прожитих років співмешканці ніде не працювали, зловживали алкоголем, а, підігріті спиртним, пускали в хід кулаки. Під час слідства з’ясувалось, що чоловік наніс своїй співмешканці щонайменше тридцять ударів. Він повністю визнав свою вину, тепер же понесе покарання за вбивство. Рівне нський міський суд позбавив його волі на 8 років. Правда у силу вирок не втупив, бо ще не минув 30-денний термін його оскарження