З метою оперативного вирішення суперечливих питань, що виникають у сфері адміністрування податків та під час здійснення митного контролю і митного оформлення, звертайтесь на сервіс «Пульс» за номером телефону (044) 284-00-07.

Лінія працює цілодобово за принципом call-back – співробітники ДФС приймають звернення та повідомляють заявника про результати перевірки.

За січень - грудень 2015 року до ДПІ у м. Рівному на сервіс «Пульс» надійшло 2 звернення. Запитувачів цікавили питання щодо роботи органів ДФС, а саме отримання довідки про відсутність заборгованості.

На сервіс «Пульс» Головного управління ДФС у Рівне нській області надійшло 16 звернень від СПД, які знаходиться на обліку в ДПІ у м.Рівному. Дзвінки, що надходили, стосувались: відновлення реєстрації платника ПДВ та реєстрації платником ПДВ, подання звітності, зарахування переплати по податку на прибутку, видачі витягу з реєстру платників єдиного податку, щодо дій працівників податкової міліції, достовірності відображення в АС «Податковий блок» уточнюючого розрахунку по ПДВ, застосування податкового компромісу, оскарження податкового повідомлення – рішення, недосконалої роботи системи електронного адміністрування ПДВ, відшкодування ПДВ.

За результатами розгляду запитів інформацію надано вчасно та повністю. Здійснення тиску на клієнтів після їх звернення на сервіс «Пульс» не було. Повторних запитів з даних питань від сервісу не надходило.

Шановні платники, з метою оперативного вирішення суперечливих питань, що виникають у сфері адміністрування податків та під час здійснення митного контролю і митного оформлення, звертайтесь на сервіс «Пульс» за номером телефону (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово за принципом call-back – співробітники ДФС приймають звернення та повідомляють заявника про результати перевірки.