Одна жінка загинула. А все через те, що один водій, виїжджаючи з другорядної дороги, не пропустив Мерседес Спринтер, який їхав по головній. Ця автопригода сталась ще восени 2014 року. Стільки часу тривало слідство та слухання справи. Лише нещодавно суд поставив у ній крапку. Який вирок почув обвинувачений, дивіться у наступному матеріалі.

В одному бусі їхали мешканці Житомирської області, в іншому місцевий житель. Саме останній, виїжджаючи з другорядної дороги, неподалік районного центру не пропустив інший MERCEDES-BENZ SPRINTER 311 CDI і відбулося зіткнення. Автомобілі розлетілись у різні боки і перекинулись. Обидва водії залишились неушкодженими, а от 53-річна пасажирка, жителька Житомирщини загинула.

Слідство по даній справі тривало майже півтора року. Водій, який порушив правила, визнав свою вину та розкаявся. Відшкодував збитки потерпілим. Останні повідомили, що претензій до чоловіка не мають. Суд врахував, що водій – порушник раніше проблем із законом не мав. Є потерпілим від наслідків аварії на ЧАЕС та виховує двох малолітніх дітей. Тому присудив йому три роки позбавлення волі, але відразу звільнив від відбування покарання з іспитовим строком на один рік.