На Рівненщині водій маршрутного таксі відмовився підвезти двох військовослужбовців. На це звернули увагу небайдужі громадяни, які не лише допомогти бійцям дістатись Рівного, а й зафіксували розмову з водієм на відео. Як він пояснив свій вчинок та якими будуть наслідки інциденту - далі у сюжеті.

Зафіксована на відео розмова - не дивина. Військовослужбовцям на Рівне нщині часто відмовляють у безоплатному проїзді. Федір Мисюра, теж учасник АТО, у перші місяці роботи на посаді начальника управління інфраструктури та промисловості розглянув чимало таких звернень від бійців антитерористичної операції та їхніх рідних. І хоча події на сході України не дають про себе забути, аналогічні ситуації виникають і досі.

Відеозапис розмови небайдужого рівненчанина з водієм маршрутного таксі переглянув і Федір Мисюра. Цей інцидент чиновник візьме на особистий контроль.

У цей складний для країни час, позбавити військовослужбовців АТО права на безоплатний проїзд водії не можуть. Якщо ж ви потерпіли від таких горе-водій, потрібно подати відповідне звернення про порушення ваших прав.

Якщо ви хочете повідомити про порушення вашого права на пільговий проїзд, ви можете звернутись за номером телефону "гарячої лінії" - 0 8000500 078.