Оперативники Кузнецовського відділу поліції встановили осіб, які влаштували дебош у Свято-Троїцькому храмі села Зелене.

Нагадаємо, 18 січня близько 17 години у храмі парафіяни тільки збиралися на службу, коли зі сміхом і криками вбігли збуджені та веселі юнаки. Вони попрямували до настоятеля і почали вимагати, щоб їх «посвятили». Священик відповів, щоб залишалися на службу, однак хулігани не хотіли чекати.

Вони хапали кадило, запалені свічки та, виражаючись нецензурними словами до прихожан, не реагували на прохання настоятеля заспокоїтись і вийти із храму. Вибігаючи з церкви, молодики вилізли на вхідні двері храму і гойдалися на них, не реагуючи на прохання парафіян заспокоїтись.

Поліцейські встановили осіб зловмисників, ними виявились 21-го, 23–х років та двоє 19-річних жителі села Степангород Володимирецького району, усі вони безробітні.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. За вчинене винуватцям передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років. Триває досудове розслідування. Про це повідомили у відділі комункаціі ГУНП в Рівне нській області.