Учора близько 10 години ранку рівнянин поблизу річки Устя в районі Нового двора вигулював собаку. Саме вона і знайшла в очереті водойми тіло невідомої людини. Про знахідку чоловік повідомив до поліції.

На місці події слідчо-оперативна група виявила мертву жінку в стані майже повного замерзання, тому встановити приблизний вік загиблої за таких обставин не представилось можливим. Видимих тілесних ушкоджень на доступних для огляду ділянках тіла правоохоронці не виявили.



pic

Загибла була одягнена у кофту бірюзового кольору та чорного кольору штани. На березі річки лежала пара шкарпеток, кросівки темно-коричневого кольору, куртка зеленого кольору з хутряною підкладкою і чорна шапка. Тіло жінки поліцейські направили в морг для проведення судово-медичної експертизи.

pic

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

pic

Правоохоронці звертаються до усіх, хто упізнав за наявним орієнтуванням особу загиблої жінки чи володіє будь-якою інформацією щодо цієї події, повідомити до поліції за номерами телефонів: 067-928-10-28 або 102.

Про це повідомив відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області