20 лютого о 15 год. у відділі мистецтв Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки відбудеться презентація проекту «Жива книга».

«Жива книга» – цикл зустрічей з героями книги «Людина-сенсація» Володимира Ісаєва, власного кореспондента Всеукраїнського тижневика «Експрес».

Кожна людина по-своєму унікальна. Хто має здатність неозброєним оком бачити внутрішні органи співрозмовника, хто наділений такою магнетичною силою, що легко утримує на тілі праски, ложки, виделки і навіть вироби зі скла, хто в 77 років дивує світовими рекордами з підняття гирь, хто завдяки моржуванню в ополонці зумів перемогти важку недугу і сповільнити процес старіння організму, хто попри свій маленький зріст (трохи вище одного метра – Авт.) став справжнім газдою, хто винайшов формулу кохання, хто пізнав таємниці енергетичного вампіризму, хто в наших нетропічних умовах навчився вирощувати тропічні екзоти – банани, ананаси, лимони, апельсини, мандарини…

«Людина завжди більша від того, що вона знає про себе». «Людина-сенсація» – це не тільки те, що дивує, а й те, що додає наснаги, що робить нас сильнішими, що об’єднує та допомагає в житті.

Перший гість – Володимир Негрішний, біоенергетик, людина, яка діагностує та зцілює, людина-рентген… Природа наділила Володимира унікальним даром не тільки бачити крізь «мури», а й допомагати людям позбутись фізичних і психологічних проблем, відтак стати щасливішим та успішнішим.

Про це повідомляють у відділі маркетингу та наукової роботи Рівне нської ОУНБ.