Раніше студенти носили з собою книги, зошити, ручки, олівці, калькулятори і це не весь список. Проте нинішні спудеї цей «набір юного студента» замінюють одним пристроєм – телефоном чи то планшетом. Які ж додатки мають бути у твоєму ґаджеті, щоб полегшити життя - читай далі.

Додаток, щоб читати книги

Замість того, щоб носити з собою важкі книги, можна скачати їх на сайті бібліотеки вашого ВУЗу (якщо така є) або ж просто знайти в Інтернеті. А для відкриття вашої книги вам варто мати потрібну програму. У мережі є досить багато варіантів для різних операційних систем. Все залежить від ваших вподобань.



pic

Evernote

Досить витрачати власні сили на носіння зошитів з конспектами, якщо всі записи можуть зберігатись в одному місці. Безкоштовний додаток, що підтримується на всіх операційних системах телефонів. До записів можна додавати фото та відео, також доступна синхронізація з іншими додатками.

Wikipedia Mobile

Простий і практичний додаток, що дає змогу знайти інформацію про все у різних галузях науки. Офіційний мобільний клієнт «Вікіпедії», який є повністю безкоштовний. Підтримується на Android, Windows Phone, iOS.



pic

Google translate

Безкоштовний додаток для Android. Дає змогу перекладати в режимах онлайн і офлайн. Для миттєвого перекладу – ефективна річ.

Калькулятор

Навіщо носити з собою калькулятор, якщо існує безліч варіацій цього пристрою в електронному варіанті, обирайте лише на свій смак.



pic

iTunes U

Безкоштовний додаток, який підійде лише для операційної системи iOS. Це мобільний клієнт для студентів і викладачів. В його базі 750 тис. лекцій на різні теми, при чому на декількох мовах.