Таким чином вимагали грошей. Чоловік не стерпів знущань і віддав все що було. А це 50 тисяч гривень, 20 тисяч доларів, 5 мобільних телефонів та ноутбук. З награбованим злочинці відразу зникли. Поки родина оговтується від пережитого, поліцейські розшукують нападників.

Сім’я проживає у селі Лішня, це Демидівський район. Того дня вдома був господар з дружиною, дочка з зятем та їх малолітня дитина. Вночі через вікно у будинок проникли злочинці. Стали катувати членів сім’ї.

Жінок та дитину нападники не чипали, переконує чоловік. Тільки його катували праскою та зробили кілька порізів ножем по тілу. Вимагали гроші. Господар змушений був віддати 50 тисяч гривень, 20 тисяч доларів, 5 мобільних телефонів та ноутбук. Коли нападники зникли, люди зателефонували у поліцію та швидку.

Після надання медичної допомоги - пораненого чоловіка відпустили додому на амбулаторне лікування. Сусіди кажуть, родина заможна. 46-річний потерпілий є місцевим підприємцем.

Дмитро Пицюк певен – злочинці діяли «по наводці». Адже він відома у районі людина. Займається власною справою.

У поліції за фактом розбою почали слідство. Нападників шукають. Є припущення, що це заїжджі гастролери зі Сходу України.

Потерпілий підприємець радіє, що члени його родини залишились живими та неушкодженими. Вважає, що пощастило і йому.

Та все ж у душі сподівається, що правоохоронці знайдуть розбійників і покарають. Адже його сім’я пережила серйозний шок і досі оговтується.