5–7 лютого в місті Березне пройшов Чемпіонат України (західна зона) з греко-римської боротьби серед юнаків 1999 - 2001 року народження. Борці Рівненської області зайняли перше командне місце.

На борцівських килимах Березнівської ДЮСШ відбувались поєдинки серед кращих представників греко-римської боротьби з Тернопільської, Вінницької, Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської та Рівне нської областей.

Як повідомили у комунальному закладі «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівне нської обласної ради, основний вклад в перемогу дали вихованці ліцею-інтернату:

Імісце – Владислав Кузько в\к до 46кг, Супрунець Артем в\к до 50 кг, Мірошник Дмитро в\к до 63 кг, Єрмаков Дмитро в\к до 69 кг;

ІІ місце – Солов’ян Мирослав в\к до 54 кг, Нестерук Дмитро в\к до 76 кг, Кіральгазі Валентин в\к до 85 кг, Стеценко Віталій в\к до 50 кг;

ІІІ місце – Довжан Ілля в\к д о 100 кг, Тимофєєв Борис в\к до 76 кг

Ці змагання є одним з етапів підготовки до чемпіонату України, що відбудеться в квітні 2016 року у місті Вінниця, повідомляють на сайті Рівне нської обласної ради.