Сьогодні, 10 лютого, Рівненський міський суд розглядає справу Костянтина Думановського, якого звинувачують у смерті 5-річного хлопчика у обласній лікарні. Та сьогодні служителі Феміди говорять не про це. А про поновлення лікаря на посаді.

На засіданні присутні журналісти, активісти та рідні Миколки Антонюка.

До суду прийшов і тато Костянтина Думановського - Григорій. Про це повідомила на своїй сторінці у ФБ рівненська журналіст Інна Білецька: "Справа про поновлення на роботі Костянтина Думановського. Тато з адвокатом і люди".

Крім того, як повідомила Інна Білецька, Костянтин Думановський вимагає грошову компенсацію за вимушений прогул та відшкодування моральної шкоди.

#карантибезкарностіПо дві сторониСправа про поновлення на роботі Костянтина Думановського. Тато з адвокатом і люди.Люди, він вимагає грошей за вимушений прогул і відшкодування моральної шкоди!

Опубліковано Інною Білецькою 10 лютого 2016 р.

Адвокат Думановського вважає , що судове слухання справи має бути закритим. Говорити про злочинну халатність лікаря, яки...

Опубліковано Ліаною Диновською 10 лютого 2016 р.

#карантинбезкарності Рівне . Скандальний лікар хоче повернутись на посаду. Хоче компенсації. Свої збитки оцінив. Хто оцінить людські втрати, пане Думановський???

Опубліковано Дмитром Сільманом 10 лютого 2016 р.